Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، دکتر سید جلال الدین حسینی غنچه، از دستاوردهای سال گذشته به کسب رتبه ISI و مجله برتر از سوی Journal of Nanoanalysis در یازدهمین جشنواره برترین های فناوری نانو، کسب هفت عنوان برتر در سومین جشنواره علوم پزشکی لقمان حکیم دانشگاه آزاد اسلامی نام برد.

وی کسب 3 مدال نقره کشوری و 1 مدال برنز در هشتمین المپیاد علمی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور سال گذشته، کسب عنوان اختراع برتر، کتاب برتر، پژوهشگر برتر و پروتوتایپ برتر در سومین جشنواره نانو دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره)، کسب جایزه کتاب برتر در چهارمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی، تجاری سازی محصولات صنایع غذایی دانش بنیان به نام فرآورده های لبنی (با فنیل آلانین کم) برای بیماران فنیل کتونوری (شیر، بستنی وانیلی، بستنی پرتقالی)، فعالیت های سال گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته حسینی، خاتمه 4 طرح و عقد 4 قرارداد طرح درون دانشگاهی ، چاپ 6 عنوان کتاب در حوزه پزشکی و غیر پزشکی، عقد 2 تفاهم نامه در زمینه همکاری علمی و پژوهشی و 7 قرارداد آموزشی و پژوهشی برون دانشگاهی، اقدام به راه اندازی انجمن دانشجویی زیست شناسی، خرید 336 جلد کتاب در حوزه علوم پزشکی و غیر پزشکی، به روز رسانی سامانه ساها، تجهیز و به روز رسانی آزمایشگاههای آموزشی وپژوهشی واحد، دیگر دستاوردهای سال گذشته این واحد دانشگاهی است.

وی راه اندازی آزمایشگاه سلولی مولکولی در دانشکده علوم و فناوری های نوین، اجرای طرح جمع آوری پسماند از سوی واحد با همکاری شرکت کیمیا گستر شریف، راه اندازی سامانه پژوهشیار در واحد علوم داروئی به عنوان PILOT و برگزاری 3 کارگاه برای آشنایی اساتید و کارکنان با این سامانه، رشد 110 درصدی درآمدهای برون دانشگاهی در سال 95 و برگزاری کارگاهها، سمینارها، مسابقات و سمپوزیوم ها را نیز نام برد.

حسینی درباره برنامه های پیش روی حوزه پژوهش و فناوری در سال جاری گفت: « ارتقای سطح کیفی فعالیتهای پژوهشی، مکانیزه کرن کلیه فعالیت های حوزه پژوهش، راه اندازی مرکز رشد واحدهای فناور، هزینه کردن بودجه پژوهشی در راستای برنامه عملیاتی، ارتقای سطح خدمات قابل ارائه به اعضای هیات علمی و دانشجویان گرامی از جمله اولویتهای سال گذشته خواهد بود.

وی درباره خاطرات تلخ و شیرین سال گذشته اظهار کرد: «همه خاطرات موجود در این واحد برای من بسیار شیرین و دلچسب بوده است به ویژه وقتی که در جلسه شورای پژوهشی استان تهران چندین مرتبه از واحد علوم دارویی برای فعالیتهای پژوهشی قدردانی شد.»

منبع: آنا

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۳۴۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، سیدکاظم رضوی، با اشاره به طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال گفت: کلیه بیمارستان‌های دولتی، کلینیک‌های دولتی و مراکز بهداشتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی و پزشکان عمومی و تخصصی در واحدهای تابع دانشگاه علوم پزشکی مکلف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیصی– درمانی و ترخیص کودکان زیر هفت سال بیمه‌شده را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی جزو اولین دانشگاه‌ها در کشور است که این طرح را اجرا می‌کند بنابراین ممکن است اختلالاتی وجود داشته باشد که بیشتر مرتبط با زیرساخت‌ها و سامانه‌های بیمه‌ای است بنابراین وجود اختلال به معنای اجرا نشدن طرح نیست و دانشگاه علوم پزشکی آنچه را که بر عهده داشته به اجرا درآورده است و بیمه‌ها هم نیز باید در این زمینه پویاتر شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه بیمه بودن کودکان زیر هفت سال شرط برخورداری از خدمات رایگان درمان در این طرح است، افزود: این طرح یارانه سلامتی است که دولت برای کودکان ایرانی زیر هفت سال در نظر گرفته است و اتباع را شامل نمی‌شود و تمام کودکان بیمه‌شده تأمین اجتماعی، سلامت، نیروهای مسلح از این طرح برخوردار می‌شوند.

وی افزود: زیرساخت‌های بیمه سلامت از بین بیمه‌های ارائه شده، برای خدمات درمانی رایگان بستری و سرپایی آماده است و این بیمه بیشترین همکاری را در این زمینه با دانشگاه علوم پزشکی دارد اما در خصوص بیمه تأمین اجتماعی که 70 درصد بیمه‌شدگان را شامل می‌شود هنوز زیر ساخت‌های آنها به زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی متصل نیست و یک سری کارها باید به صورت دستی توسط بیمه‌شدگان انجام گیرد.

رضوی یاداور شد: شهروندان مدنظر داشته باشند که چون این طرح در ابتدای کار است ممکن است مواردی پیش بیاید که از پیش‌بینی خارج است با این حال چنانچه مشکلی در این زمینه به وجود آمد مدیران بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها تابعه دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه پاسخگو خواهند بود.

خبرنگار: علیرضا شفیعی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229895 برچسب‌ها استان یزد روانشناسی کودک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • مشاوره دارویی با تماس به سامانه ۱۹۰
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • فعالیت ۱۹ واحد و هسته فناور در حوزه دام و طیور
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد